0 0
Francouzská cibulačka 🧀🧅

Sdílet na sociálních sítích

Můžete zkopírovat a sdílet toto URL

Ingredience

Počet porci
750 g Cibule
50 g Máslo
2 lžíce Hladká mouka
1,5 litru Vývar
2 lžíce Olej
80 g Sýr
120 ml Bílé víno
1 celá Bageta

Přidat recept do záložek

Chcete-li tento obsah uložit do záložek / oblíbených, musíte nebo zaregistrovat.

Francouzská cibulačka 🧀🧅

Francouzská cibulačka je vhodná pro každou příležitost.

  • 40 minut
  • Porce 4
  • Pokročilý

Ingredience

Recept

Sdílet

Cibuli nakrájíme na mesíčky a dáme testovat na rozpuštěné máslo. Restujeme 15 minut za stálého míchání, dokud cibule nezačne hnědnout.

Kroky

1
Hotovo

Poté zaprášíme moukou, zaresetujeme a zalijeme vývarem, převedeme k varu a vaříme 25 minut. V hrnci svaříme víno na polovinu objemu a vlijeme do polévky, promícháme a sundáme s ohně.
Bagetku nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi, polévku vlijeme do misek, přidáme bagetku, posypeme sýrem a dáme do trouby na 10 minut.

Sandra St

Hodnocení receptu

Zatím nejsou žádné recenze pro tento recept.
předchozí
Pořádný steak připravený na grilu s bylinkovým máslem
další
Pikantní krevety na grilu
předchozí
Pořádný steak připravený na grilu s bylinkovým máslem
další
Pikantní krevety na grilu