Základem je správně uvařený vývar: Vepřové žebra umyjeme ve studené vodě, vložíme do hrnce, zalijeme1,5 litru studené vody a dáme na 45minut vařit. Pokud se na vývaru vytvoří pěna, sesbíráme...
Tvaroh rozmačkáme společně s máslem a smetanou. Oloupanou cibuli a kopr rozmixujeme nadrobno a přidáme k tvarohové směsi, všechno osolíme, opepříme a pořádně promícháme. Uložíme do lednice alespoň na půl...
Důkladně si omyjeme brambory a uvaříme je ve sloupce do měkka. Mezitím si oloupeme mrkev, česnek a cibuli. Mrkev nastrouháme na hrubo a cibuli nakrájíme na kolečka.
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.