Odblaněné maso dobře otřeme útěrkou namočenou v octě, rozdělíme na 8 porcí, každou potřeme hořčicí, položíme do misky a ponecháme přikryté na chladném místě několik hodin.
Brambory omyjeme a uvaříme je ve vodě. Ještě teple brambory oloupeme a prolisujeme lisem na brambory do mísy, nebo můžete nastrouhat. K prolisovaným bramborám přidáme mouku, sůl, vajíčko a vypracujeme...
Kapra nakrájíme na jednotlivé porce, poté pokapeme citronovou šťávou a nejlépe necháme pod potravinovou fólií odležet v lednici (alespoň hodinu, nejlépe přes noc). Osolíme a máme připraveno k obalovaní.
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.