Základem je správně uvařený vývar: Vepřové žebra umyjeme ve studené vodě, vložíme do hrnce, zalijeme1,5 litru studené vody a dáme na 45minut vařit. Pokud se na vývaru vytvoří pěna, sesbíráme...
Nejedná se o francouzský Tart Taten, ale o koláč, který je ve Spojených státech velmi populární. Obrácené koláče, jsou vždy tak neuvěřitelně chutné a šťavnaté! Udělejte si jeden z nich...
Avokádo obsahuje vitamíny E, A, B, C, K a PP, dále důležité stopové prvky a minerály. A takové tousty s avokádem a vejcem ocení všichni milovníci snídaňových chlebíčků.
Kefírové lívance a 3 tajemství jejich nádhery. Lívance budou vždy nadýchané a vzdušné, bez chuti sody. 1). Kefír by měl být při pokojové teplotě, ale v žádném případě chladný z...
Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme dozlatova na oleji. Pote přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu: mrkev, papriku, dýně a zalijeme vývarem.
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.