Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na 50 g vepřového sádla do zlatohněda. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme k cibuli a restujeme 10 minut.
Lilky podélně rozkrojíme a vydlabeme z nich dužinu. V mise spojíme všechny suroviny: mleté maso, kořeni, nasekanou petržel, cibulku, sůl, pokrájenou dužinu a všechno důkladně promícháme.
Spojíme všechny suroviny: cukr, žloutky, med a máslo. Všechno promícháme, přidáme mléko, sodu a veškeré kořeni. Poté přidáme mouku a ušlehaný sníh z bílků.
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.