Slaninu nakrájíme na nudličky a posolíme. Telecí odblaníme, prošpikujeme slaninou, potřeme solí, vetřeme šťávu z citronu, vložíme do salátové mísy, přikryjeme a ponecháme v chladu do příštího dne.
Játra nakrájíme na tenké plátky, namočíme v mléce. Na rozehřátém tuku osmažíme cibuli nakrájenou na plátky, až zesklovatí, přeložíme do kastrolu se silným dnem.
Maso nakrájené na malé kostky posypeme moukou s kořením, vložíme do kastrolu na horký tuk se svázkem petrželové nati a za častého míchání osmažíme dozlatova ze všech stran.
Omyté maso, nejlépe kližku či hovězí zadní, rozkrájíme na stejně veliké kousky, osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli smažíme v kastrolu na sádle či omastku dozlatova. Poté přidáme maso a po...
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.